Meubel-Sale - Stoelen hoofdcat.

Woonstijlen

Voel je thuis in het interieur dat bij je past

Woonstijlen zijn een goede leidraad voor een harmonieuze inrichting. Maar welke variant kies je? Want je wil je natuurlijk echt thuis voelen tussen je nieuwe meubels en woonaccessoires. Ontdek daarom snel welke woonstijlen er zijn en kom langs bij Meubelsale voor meubels in allerlei woontrends!

Meubel-Sale - Bohemian woonstijl

Bohemian woonstijl

Meubel-Sale - Romatische woonstijl

Romantische woonstijl

Meubel-Sale - Retro interieur

Retro woonstijl

Meubel-Sale - Landelijke woonstijl

Landelijke woonstijl

Meubel-Sale - Botanische woonstijl

Botanische woonstijl

Meubel-Sale - Elementen bank subcat.

Moderne woonstijl

Meubel-Sale - Scandinavische woonstijl

Scandinavische woonstijl

Meubel-Sale - Klassieke woonstijl

Klassieke woonstijl

Meubel-Sale - Vintage woonstijl

Vintage woonstijl

Meubel-Sale - Industriële woonstijl

Industriële woonstijl

Meubel-Sale - basic woonstijl

Basic woonstijl

Ontdek de verschillende woonstijlen: van basic tot industrieel

Wat je smaak ook is, bij Meubelsale vind je vast het juiste meubilair. We hebben namelijk een assortiment met maar liefst elf verschillende woonstijlen. Zo kun je kiezen voor de rustige uitstraling van een basic of een Scandinavisch interieur. Deze woonstijlen kenmerken zich door het gebruik van veel natuurlijke materialen en lichte kleuren. Hou je van een minimalistische stijl? Dan past een moderne interieurstijl misschien meer bij jou. Daarin draait het om strakke lijnen, neutrale tinten en open ruimtes. Zoek je een inrichting met veel sfeer en een robuust tintje? Denk dan aan een landelijke woonstijl, waarin natuurlijke materialen als onbehandeld hout worden afgewisseld met metaal. Ook vind je in dit interieur echte sfeermakers, zoals rieten woonaccessoires, kaarsen en kussens. Mag het allemaal wat stoerder? Verdiep je dan eens in de industriële woonstijl waarin een bakstenen muur of een betonnen tafel thuishoren. Je hoeft je overigens niet tot één woonstijl te beperken. Van woonstijlen voor je woonkamer tot en met woonstijlen voor je badkamer: met het aanbod van Meubelsale kun je prima verschillende woontrends combineren. Denk bijvoorbeeld aan de warmte van een landelijke meubels voor je huiskamer en de strakke look van een modern interieur voor je badkamer.

Romantisch en retro: richt je huis in met opvallende woontrends

Ook voor liefhebbers van romantiek en nostalgie heeft Meubelsale geschikte woonstijlen. Zo is er een mooie romantische woonstijl met zachte vormen en veel pasteltinten. Wie meer van een interieur met warme kleuren en ronde vormen houdt, is een goede kandidaat voor de retrostijl. Deze inrichting is geïnspireerd door de woontrends in de 60’er en 70’er jaren. De meubels, verlichting en woonaccessoires zijn dan wel nieuwe producten, maar ze hebben de look van toen. Wil je woonstijlen combineren met echte oude meubels of woonaccessoires? Laat je dan inspireren door de vintage interieurstijl, waarin gerust een opgeknapt kastje of tafeltje van 50 jaar oud mag staan. Verder heeft een vintage woonstijl veel hout en knusse elementen. Retro en vintage zijn overigens populaire woonstijlen voor de eetkamer en woonkamer, omdat de meubels en woonaccessoires vaak echte eyecatchers zijn. Iets wat je als fan van retro of vintage vast wil showen. 

Nog een interieurstijl die veel moois bevat, is de klassieke woonstijl. Hierin zitten veel rijke stoffen, zoals zijde en fluweel, plus meubels met sierlijke vormen. Door de luxe uitstraling is klassiek een van de geliefde woonstijlen voor een slaapkamer.

Kies uit nog meer verschillende woonstijlen bij Meubelsale

Hou je meer van kleurrijke woonstijlen met een exotisch tintje? Dan is een bohemian interieur vast wat je zoekt. Hierin horen natuurlijke kleuren en veel kleurrijke elementen. Verder zijn hout en riet goed vertegenwoordigd in deze woonstijl.

Tenslotte hebben we nog de botanische woonstijl. Deze is zeer geschikt als je echt groene vingers hebt, want hierbij draait het om groen. De kleur komt terug in de vele planten, en ook in de spullen die je kiest, zoals kussens met botanische prints of afbeeldingen van planten aan de muur. Verder vind je in deze woonstijl veel natuurlijk materiaal. Duizelt het je door alle woonstijlen? Bij Meubelsale helpen we je graag met je keuze. Zo staan onze showrooms vol met opstellingen. Hierin vind je allerlei woonstijlen voor je badkamer, eetkamer, woonkamer en slaapkamer. Maar ook meubels volgens de laatste woontrends zijn er volop aanwezig. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk bellen. Maar nog beter is het om naar een van onze showrooms te komen. Maak een afspraak met een meubeladviseur van Meubelsale voor uitgebreid advies over de verschillende woonstijlen!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!