Bureaus

Tafels
Meubelsale - Chair
Bureaus zijn er om te studeren, werken of te gamen. Meubelsale heeft allerlei modellen, formaten en stijlen. Wat het doel van je bureau ook is, je ontdekt de beste bureaus in ons assortiment! Lees verder

Toont alle 3 resultaten

 • Leger kantoortafel 100x50x75 cm – eiken

   319,-

 • Porter kantoortafel 110x50x80 cm – eiken

   289,-

 • Kantoortafel

  Whistler kantoortafel 105x45x74 cm – eiken

   249,-

Ontdek bureaus in allerlei variaties

De tijd dat bureaus alleen in kantoorgebouwen stonden, is allang voorbij. Inmiddels zijn ze een onmisbaar meubelstuk geworden voor in huis. Daarbij zijn er zoveel varianten, dat er voor iedere woonsituatie wel iets geschikts is. Heb je bijvoorbeeld geen plek voor een eigen werkkamer? Denk dan aan een klein bureau in je slaap- of woonkamer. Of neem een bureau met lades zodat je er meteen opbergruimte bij hebt. Heb je meer plaats? Dan kun je denken aan een hoekbureau. Het grote werkblad is hierbij echt een groot voordeel. Bovendien maakt de hoekvorm het makkelijk om overal bij te komen.

Optimaal gemak met een verstelbaar zit sta bureau

Achter een bureau moet je je goed voelen. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om heel de dag te zitten als je thuis aan het werk bent? Kies dan voor een zit sta bureau. Dit is een verstelbaar meubel waarvan je de hoogte eenvoudig kunt aanpassen. Ben je gamer? Dan heeft een bureau voor jou ook specifieke eisen. Een gamebureau moet namelijk stevig zijn en een groot blad hebben. Een massief houten bureau is bijvoorbeeld een goede optie. Om alles uit het gamen te halen, moet het meubel ook de juiste hoogte hebben. Kies daarom voor een van onze verstelbare bureaus, zodat je je ideale werkplek en/of gameplek kunt creëren.

Koop bureaus voor ieder interieur bij Meubelsale

Bureaus moeten ook bij je woonstijl passen. Bij Meubelsale kun je voor alle interieurstijlen terecht: van een stoer bureau voor een industrieel interieur tot een elegant bureau voor een klassieke inrichting. Bij ons vind je ze daarnaast in allerlei verschillende kleuren. Past een wit bureau mooi in jouw interieur? Of heb je toch voorkeur voor een zwarte variant of een kekke kleur? Je ontdekt het bij Meubelsale.

Bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt. Ook kun je een vrijblijvend meubeladvies aanvragen. Of kom gewoon naar een van onze showrooms en kies je ideale bureau!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow