Vakkenkasten

Kasten
Meubelsale - Chair
Vakkenkasten geven een speels accent aan je interieur, je kan kiezen voor open vakkenkasten, dichte vakkenkasten of een combinatie van open en dicht. Bovendien kun je hier makkelijk allerlei spullen in rangschikken of tentoonstellen. Ontdek dus snel bij Meubelsale wat voor mooie vakkenkasten er bestaan! Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Van een boekenkast tot een lage vakkenkast: ontdek de mogelijkheden

Vakkenkasten kunnen op allerlei manieren worden gebruikt. Zo kun je er een ruimte mee verdelen door de kast los van de muur te plaatsen. Maar je kan ook een vakkenkast tegen de wand zetten. Je hebt dan bijvoorbeeld een mooie boekenkast met vakken waarmee je je collectie overzichtelijk kunt verdelen. Verder kun je een vakkenkast extra decoratief maken door er woonaccessoires en lampen in te plaatsen. Hou je van planten? Varieer hier dan ook mee, zo kan je een mooie hangplant bovenin de vakkenkast plaatsen. Ook kun je kiezen voor een lage vakkenkast. De bovenkant biedt dan plaats voor een televisie, grote planten of royale vazen met daarin flinke bossen bloemen.

Vind vakkenkasten voor ieder interieur

Vakkenkasten zijn er van verschillende materialen en in allerlei verschillende woonstijlen. Heb je bijvoorbeeld een Scandinavische inrichting? Neem dan een lichte vakkenkast van hout. Bij een klassieke inrichting past een model van donker hout weer goed. Ook een vakkenkast in zwart matcht goed met klassiek meubilair. Hou je meer van een stoere look? Denk dan aan een robuuste vakkenkast van metaal. Deze uitvoering is ook een goede keuze als je een vakkenkast voor een industrieel interieur zoekt. Heb je een moderne woonstijl? Kies dan voor een van de vakkenkasten in een lichte kleur en met een strakke uitstraling.

Spot de beste vakkenkasten in de showrooms van Meubelsale

Vakkenkasten verschillen niet alleen in kleur en materiaal, maar ook in hoe de vakken zijn verdeeld. Zo heb je modellen met kleine vakken, grote vakken of een mix van verschillende afmetingen. Je kunt dus zelf bepalen hoe speels of rustig je vakkenkast moet zijn. Vind je het lastig om te kiezen? Bel of mail dan gerust met de klantenservice van Meubelsale. Ook kun je bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend meubeladvies door deze simpelweg online te boeken. Ga je liever zelf op ontdekkingstocht in het gigantische aanbod aan hoogwaardige vakkenkasten van Meubelsale? Kom dan gewoon snel langs in een van onze showrooms!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow