Voetenbanken

Banken
Meubelsale - Chair
Voetenbankjes maken banken en fauteuils écht compleet. Ze zijn stijlvol en bieden extra zitcomfort. Ontdek daarom snel meer over het gevarieerde aanbod aan voetenbanken bij Meubelsale!   Lees verder

Enig resultaat

  • Cezanne voetenbank – beige

     169,-

Dit kun je doen met hockers

Hockers zijn voetenbankjes die lijken op poefs, maar er is een verschil. Ze zijn anders dan een poef vaak onderdeel van een stoel of bank. Hierdoor krijg je een mooi geheel, doordat de hocker van hetzelfde materiaal is gemaakt als het zitmeubel. Er bestaan ook modellen die je kunt vastmaken aan de bank of het fauteuil. Behalve als voetenbankje, kun je hockers ook gebruiken als bijzettafel of als salontafel. Verder zijn ze geschikt als extra kastje als je kiest voor een hocker of een voetenbank met opbergruimte. Hockers en voetenbankjes zijn dus veelzijdige meubels die wonen een stuk flexibeler maken.

Een hocker kopen: ontdek de juiste match voor jouw woonstijl
Heb je al een bank of fauteuil, dan kun je ook een losse voetenbank als hocker gebruiken. Zorg er dan voor dat het voetenbankje zoveel mogelijk dezelfde look heeft als het zitmeubel. Heb je bijvoorbeeld een zwarte tweezitter? Neem dan een voetenbank in zwart. Ook kun je met het royale aanbod van Meubelsale de juiste hockers vinden voor een bepaalde woonstijl. Zo kun je bij ons terecht voor een vintage voetenbankje. Of heb je liever iets industrieels? Kies dan voor een voetenbankje van leer. Is de rust en het licht van een Scandinavische inrichting meer je stijl? Dan vind je in ons aanbod ook je ideale voetenbankje van hout.

Scoor de perfecte voetenbank of hocker bij Meubelsale
Als je op zoek gaat naar hockers dan kom je allerlei formaten, vormen en stijlen tegen. Wil je direct de juiste hocker kopen? Dan helpt Meubelsale je graag. Dat doen we niet alleen met ons ruime aanbod aan voetbankjes en hockers, maar ook met ons deskundige advies. Ons team is altijd bereid om je vragen te beantwoorden, dus neem gerust contact op. Wil je liever op je gemak face to face met een van onze meubeladviseurs afspreken? Boek dan een afspraak voor eenvoudig een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Of kom naar onze showroom en bekijk wat er allemaal voor voetenbankjes en hockers bestaan.

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow