Voordelige meubels kopen doe je bij Meubelsale Roosendaal

ook zonder afspraak

Je bent van harte welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Wil je er zeker van zijn dat een van onze medewerkers genoeg tijd heeft om je te adviseren, kan je wel van tevoren een afspraak bij ons maken. Bekijk hieronder onze contactgegevens.

Meubelsale - Cash-LG-with-shadow
Meubel-Sale Purmerend - Zuma – 3211 + 2511 + 7100 – cross Niagara

Contactgegevens

Meubelsale Roosendaal
Oostplein 13
4706 NL  Roosendaal - Nederland
Meubel-Sale Purmerend - Sweet – 6010+2500+5501 – dim Zinc, cushions dim Gold

Openingstijden showroom

  • Maandag10:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
Meubel-Sale Purmerend - Carry – 5510+2501 – bloq Niagara

Maak een afspraak

Meubel-Sale Purmerend - Level – 2511 + 2011 – cross Mostaza

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG

Welkom bij Meubelsale Roosendaal!

Het kan best lastig zijn om je huis in te richten met allemaal nieuwe meubels. Wil je een hoekbank of ben je op zoek naar een slaapbank? Wanneer je op zoek bent naar een eettafel met bijpassende stoelen, ben je ook bij ons aan het goed adres. Wij hebben veel meubels, voor ieder wat wils! 

Bij Meubelsale nemen we de tijd voor je, zo kunnen wij goed adviseren wat het beste bij jouw gezinssamenstelling of huis past. In onze luxe showroom in Roosendaal hebben wij genoeg meubel opstellingen uitgelicht, zodat jij een goed idee krijgt van hoe het er uiteindelijk uit kan komen te zien bij jou thuis. Je wordt hartelijk begroet door onze meubeladviseurs met een heerlijk kopje koffie, om samen met jou te kijken naar de beste meubels voor jou thuis, en dit voor een hartstikke lage prijs!

De meubels van Meubelsale Roosendaal

Bij Meubelsale hebben wij veel verschillende meubels. Zo kan je de woonkamer opnieuw inrichten met onze meubels, maar ook de slaapkamers of zelfs kijken naar de lampen voor in en om je huis. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde stijl heeft, daarom hebben wij verschillende meubel opstellingen klaargezet in onze showroom, zodat jouw nieuwe inrichting sowieso tussen ons assortiment zit! 

Al onze meubels zijn van de beste kwaliteit, en voor een scherpe prijs! Ben je toe aan nieuwe meubels, kom dan snel langs in onze Meubelsale showroom in Roosendaal! Wij helpen graag met deskundig advies.