Plafondlampen

Verlichting
Meubelsale - Chair
Voor plafondlampen heb je allerlei keuzes. Wordt het een plafonnière, een spotje of een hanglamp? Lees verder en ontdek bij Meubelsale welke soorten plafondlampen er zijn. Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Plafondlampen die strak tegen het plafond zitten

Plafondlampen komen in bijna alle ruimtes voor. Ze bieden namelijk een centraal licht dat anders is dan bijvoorbeeld het licht van een wandlamp of vloerlamp. Maar wat voor soort lampen kies je voor je plafond? Misschien ben je gecharmeerd van plafonnières. Deze lampen worden zeer strak tegen het plafond bevestigd. Je ziet dus geen snoer, centraaldoos of voet. Doordat een plafonnière helemaal tegen het plafond aan zit, verspreidt deze lamp veel licht. Hierdoor vind je plafonnières vaak in badkamers, hallen en toiletten. Wil je een plafonnière in de woonkamer? Zorg dan dat deze dimbaar is voor als je behoefte hebt aan sfeerverlichting.

Kies voor hanglampen of spotjes voor je plafond

Heb je meer interesse voor hanglampen als plafondlampen? Dat kan ook. Er bestaan allerlei verschillende soorten hanglampen. Je vindt ze met moderne glazen lampenkappen, maar ook zijn er rotan modellen die prima matchen met een bohemian woonstijl. Daarbij zijn hanglampen ook geschikt als plafondlampen voor lastige plafonds. Zo heb je een speciale hanglamp voor een hoog plafond. Aan deze lamp zit een extra lang snoer, zodat de lampenkap toch goed in beeld komt. Ook bestaan er hanglampen voor een schuin plafond. Nog een mogelijkheid voor plafondlampen zijn spotjes. Hiermee kun je een gericht licht schijnen op een bepaalde hoek. Ook kun je meerdere spotjes aan je plafond bevestigen voor een meer gelijkmatig licht door de kamer.

Ontdek plafondlampen voor alle woonstijlen

Plafondlampen zijn ideaal om je huis goed te verlichten, maar ze zijn ook decoratief. Bij Meubelsale hebben we daarom gezorgd dat we voor alle woonstijlen geschikte hanglampen, plafonnières en spotjes hebben. En ook aan de kinderkamer hebben we gedacht met speciale kinderlampen voor het plafond, of leuke dierenlampen. Wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust. Of profiteer van de deskundigheid van onze meubeladviseurs en boek een gratis en vrijblijvende afspraak. Ook ben je altijd welkom in een van onze showrooms. Wil je dus zelf ontdekken hoe ruim en voordelig ons aanbod aan plafondlampen is? Kom dan snel langs in de dichtstbijzijnde showroom van Meubelsale!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow