Meubel-Sale - Elementen bank subcat.

Moderne woonstijl

Geniet van rust en ruimte met een modern interieur

Een strakke vormgeving, lichte kleuren en veel ruimte horen bij een modern interieur. In een huis met deze woonstijl is het daarom heerlijk thuiskomen. Wil jij ook genieten van een stijlvolle inrichting met een rustige uitstraling? Lees dan verder bij Meubelsale over de moderne interieurstijl.

Hoe herken je een modern interieur?

 

Het kleurenpalet van een modern interieur is vooral gebaseerd op wit. Deze kun je in allerlei tinten tegenkomen: van gebroken tot spierwit. Daarnaast kenmerken verschillende grijs- en zwarttinten een moderne woonstijl. Opvallende kleuren kun je ook in een modern interieur tegenkomen, maar dan met mate. Denk bijvoorbeeld aan woonaccessoires, zoals een knalrode vaas of een kleurrijk schilderij. De meubels in een moderne inrichting hebben strakke lijnen en weinig versiering. Meestal zijn ze gemaakt van gladde materialen zoals glas, kunststof of metaal. Daarbij spelen kwaliteit en luxe een rol. Bij een modern interieur horen dus hoogwaardige meubels. Ook de woonaccessoires moeten klasse hebben. Moderne kunstvoorwerpen passen bijvoorbeeld goed in de moderne woonstijl. Nog een belangrijk kenmerk van een modern interieur is design. Zo kunnen tafels, stoelen, banken of kasten echte pronkstukken zijn. Zoek daarom met zorg je nieuwe fauteuil, zwevende tv-meubel of salontafel uit. Want in een modern interieur kan ieder meubel de trots van je woonkamer zijn. 

Varieer met moderne woonstijlen: van landelijk tot modern klassiek

Vind je een modern interieur wat te koel? In dat geval kun je variëren met andere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk modern interieur. Hierbij horen robuuste houten tafels en lichte kleuren. Of geef een landelijk tintje aan het moderne interieur in je woonkamer en plaats landelijke kussens op je designbank. Verder kun je een moderne woonstijl een warmere sfeer geven met een modern klassiek interieur. Hierin combineer je moderne meubels en accessoires met klassieke varianten. Bij een modern klassiek interieur horen luxe materialen, sierlijke elementen en zachte kleuren. Je kunt bijvoorbeeld een kroonluchter aan het plafond bevestigen, velours gordijnen ophangen of een wand zachtroze schilderen. Ook mag je bij een modern klassiek interieur voor contrast zorgen door lichte kleuren te combineren met donkere tinten. Verder hoeven bij een modern klassiek interieur niet alle meubels strak en recht te zijn, maar kun je gerust een ronde salontafel neerzetten. Of voeg ronde klassieke accessoires toe, zoals een wandklok of een spiegel. Ook een rond kleed op de vloer geeft een klassiek effect.

Ontdek de mogelijkheden van een modern interieur bij Meubelsale

Een modern interieur is een mooie basis om je eigen woonstijl te ontwikkelen. Misschien wil je echt voor een strak design gaan? Of is een landelijk of modern klassiek interieur meer je smaak? Wat je ook zoekt, bij Meubelsale ben je aan het goede adres. In onze showrooms vind je meubels, woonaccessoires en verlichting voor alle woonstijlen. Zo kun je ontdekken waarmee jij je moderne inrichting kunt combineren. Wil je weten wat er mogelijk is voor een modern interieur in je woonkamer of een andere ruimte? Bel ons dan gerust op voor meer informatie. Ook kun je een afspraak maken met een van onze meubeladviseurs voor deskundig en gratis advies. Maar misschien zie je liever eerst met eigen ogen wat voor combinaties je allemaal kunt maken met een modern interieur? Ontdek dan allerlei voorbeelden van een modern interieur met design en kom snel naar een van de showrooms van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!