Meubel-Sale - vazen

Vazen

Al populair sinds de Griekse oudheid

Bloemen geven sfeer aan je huis, en deze mogen eigenlijk ook niet ontbreken. Om je mooie mooie bloemen een leuk plekje te geven, heeft Meubelsale veel vazen. Vazen horen eigenlijk al eeuwenlang bij ons. Dat bewijzen de waardevolle antieke vazen in verschillende musea. Tegenwoordig is het aanbod aan vazen breed en gevarieerd, en passen vazen bij verschillende woonstijlen. Ontdek bij Meubelsale snel de ideale vaas voor jouw boeket!

Verwen je boeket met de juiste vaas

Vazen zijn heerlijk flexibele woonaccessoires. Ze zijn namelijk makkelijk verplaatsbaar, waardoor je snel de salontafel, het dressoir of de eettafel opfleurt. In combinatie met een bos bloemen kun je zo eenvoudig een kleurrijk accent aan je interieur toevoegen. Zorg er daarbij wel voor dat je de juiste vaas voor je boeket kiest. Hoge vazen zijn bijvoorbeeld ideaal voor bloemen met lange stelen, zoals rozen. Heb je één mooie bloem dat je in de spotlights wilt zetten? Neem dan een kleine vaas met een smalle hals. Royale boeketten komen weer het beste tot hun recht in een grote vaas met een brede opening.

Ontdek de veelzijdigheid van vazen

Vazen heb je in allerlei kleuren en materialen. Wil je bijvoorbeeld een bos bloemen in al zijn glorie laten zien? Neem dan een van onze glazen vazen. Zo zie je het boeket van de bloemkop tot en met de steel. Van een vaas van glas kun je overigens nog veel meer decoratieve woonaccessoires maken. Vul bijvoorbeeld twee kleine vaasjes met een laag zand. Plaats er een kaars in en voilà je hebt een paar nieuwe kandelaars. Grote vazen van gekleurd keramiek zijn echte blikvangers. Combineer ze met bloemen in dezelfde kleurtonen voor een harmonieus effect. Ook kun je spannende tegenstellingen maken. Zo staan zonnebloemen opvallend mooi in grote zwarte vazen.

Meubelsale: voor advies en een ruim aanbod aan vazen

Een nadeel van vazen is dat je ze schoon moet maken. De bloemstelen laten namelijk een aanslag achter op de vaaswand. De schoonmaakbeurt maak je makkelijker door de vaas te vullen met lauw water en een beetje chloor, azijn of een afwastablet. Laat dit goed inweken en borstel daarna de aanslag weg met een afwasborstel.

Heb je nog andere vragen over onze vazen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Of kies voor een uitgebreid adviesgesprek met een van onze meubeladviseurs. Een afspraak boek je online. Het aanbod vazen en andere woonaccessoires zelf bekijken kan ook. Kom daarvoor naar een van de winkels van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

Alles voor de indeling van jouw huis!

Banken, stoelen, tafels en nog veel meer

Binnenkort vind je hier de nieuwste meubels voor banken, stoelen, tafels, verlichting en nog veel meer, alles voor de indeling van jouw huis! Wil je alvast een kijkje nemen, Kom langs in één van onze showrooms.

Veel plezier, en hou de website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen! 

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!