Meubel-Sale - Landelijke woonstijl

Landelijke woonstijl

Geniet van de rust en het comfort van een landelijk interieur

Landelijk wonen midden in de stad, dat kan met een landelijk interieur. Maar ook in een dorp of op het platteland haal je met landelijke meubels die fijne sfeer in huis. Wil je weten hoe je een landelijke inrichting voor elkaar krijgt? Lees dan snel verder bij Meubelsale!

Ontdek de kenmerken van een landelijk interieur

Een huis waarin iedereen zich direct thuis voelt: dat is de bedoeling van een landelijk interieur. De rustige en warme uitstraling die hierbij hoort, komt van natuurlijke materialen en comfortabele meubels. Verder past bij landelijk wonen een relaxte en elegante stijl. Materialen die je in een landelijke inrichting tegenkomt, zijn onder andere ruw en onbewerkt hout plus natuursteen. Verder horen wol, touw, riet, katoen en linnen echt bij een landelijke woonstijl. Ook een gietvloer of een van hout vind je erin terug. 

De kleuren die goed bij een landelijk interieur passen, zijn licht en natuurlijk. Zo geven wit- of zandtinten de juiste rustige uitstraling. Maar ook lichtbruin, lichtgrijs of lichtblauw brengen de landelijke sfeer in huis. Felle kleuren daarentegen kun je beter achterwege laten, want die verstoren het kalmerende effect. Met de juiste natuurlijke kleuren op de muren plus een mooie houten of natuurstenen vloer, heb je de basis voor een landelijke woonstijl in huis. Dan rest alleen nog het vinden van landelijke meubels, verlichting en woonaccessoires om je landelijke interieur helemaal af te maken. Bij Meubelsale vind je precies het meubilair dat je nodig hebt.

Een aanbod met alles voor landelijk wonen: van accessoires tot meubels

Ga je op zoek naar landelijke meubels, dan ontdek je dat een landelijk interieur veel comfort belooft. Het meubilair is namelijk royaal, robuust en aangenaam. Zo zijn onze landelijke banken lekker groot en zacht. Hou je dus van wegzakken? Dan is landelijk helemaal je woonstijl. Bij een landelijke inrichting kun je bovendien gebruikmaken van kussens en plaids om je zitplaats nog gezelliger en comfortabeler te maken. De tafels in landelijke stijl zijn vaak robuust en van hout. Aan een eettafel in een landelijk huis vind je vaak ook makkelijke stoelen met armleuningen. Zo kun je lekker natafelen met je vrienden of familieleden. De echte finishing touch voor een landelijk interieur maak je met woonaccessoires. Items die goed bij een landelijke woonstijl passen zijn bijvoorbeeld een rieten mand, een houten schaal of een kandelaar van natuursteen. Qua verlichting doen kruiklampen met een linnen kap het erg goed in een landelijk interieur. Ook lampen met een rieten kap staan mooi bij de landelijke woonstijl. Verder kun je het buitengevoel verhogen door planten of bloemen op je kasten te zetten. Gebruik daarvoor wel een pot of vaas die in de landelijke woonstijl past en een zachte natuurlijke kleur heeft.

Landelijke woonstijl: laat je inspireren door onze showroom

Misschien wil je niet direct een compleet landelijk interieur voor heel je huis? Het kan zijn dat je een meer landelijke sfeer wil creëren door de juiste elementen toe te voegen. Of misschien wil je alleen kasten voor een landelijke keuken? In alle gevallen ben je van harte welkom bij Meubelsale. Met onze hoge kwaliteit en scherpe prijzen vind je in ons assortiment vast wat je nodig hebt. En lukt het niet om te beslissen? Dan kun je altijd een afspraak maken met een van onze meubeladviseurs voor een gratis advies voor een landelijk interieur. Of bel ons gerust op als je vragen hebt over onze landelijke meubels, want ons team beantwoordt ze graag. Verder kun je natuurlijk ook gewoon eens kijken naar prachtige voorbeelden van landelijk wonen. Wil je dat? Kom dan langs in een van de showrooms van Meubelsale en ontdek de beste en voordeligste meubels voor een landelijk interieur!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!