Meubel-Sale - Wanddecoratie leeuw

Wanddecoratie

Geef je muur karakter

Wanddecoratie fleurt eenvoudig een saaie muur op. Van spiegels tot posters en van wandplanken tot klokken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek snel meer over wanddecoraties bij Meubelsale!

Meubel-Sale - wandplanken

Wandplanken

Meubel-Sale - Scandinavisch interieur met postermuur

Posters

Muurdecoratie met uitstraling

Wanddecoratie valt vaak direct op vanwege de plek, je vindt dit namelijk regelmatig op ooghoogte op de muur. Het is daarom belangrijk dat je het juiste exemplaar koopt. Het materiaal, de vorm en kleur van de wanddecoratie in je woonkamer hebben een groot effect op de uitstraling van je interieur. Daarbij heeft wanddecoratie vaak ook een bepaalde functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een klokje in de keuken voor als je onder het koken de tijd wilt zien. Of aan een spiegel in de hal, waarin je even snel je uiterlijk checkt voordat je de deur uitgaat.

Koop wanddecoratie die past bij de ruimte

Wanddecoratie kan rust in je interieur brengen of het juist een pittig accent geven. Zoek je bijvoorbeeld mooie muurdecoratie voor de slaapkamer? Denk dan aan moderne posters die rustige kleuren hebben. Wil je een mooie blikvanger voor je woonkamer? Kijk dan eens naar posters met een abstract en kleurrijk motief. Met spiegels kun je een ruimte optisch vergroten. Kies in dit geval voor grote spiegels, zodat je het beste effect krijgt. Ook kun je met de vorm spelen. Zo maakt een ovale spiegel een strakke inrichting wat speelser. Terwijl een vierkante spiegel in een inrichting met ronde meubels juist een strakke uitstraling brengt.

Ontdek een royaal aanbod aan wanddecoraties bij Meubelsale

Wil je zeker weten dat je de juiste wanddecoratie koopt? Vraag dan gerust advies aan onze klantenservice. Misschien wil je weten of je het beste een spiegel van hout of metaal kunt nemen? Of zoek je leuke trendy tips voor een wandplank? We vertellen je graag meer. Ook kun je bij ons langskomen voor een uitgebreid adviesgesprek in een van onze vestigingen om te ontdekken wat voor wanddecoraties echt goed bij je woonstijl passen. Je kunt dan zelf zien wat Meubelsale voor mooie woonaccessoires in petto heeft. Kom dus snel eens langs in een van onze showrooms! Wil je eerst thuis wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Meubel-Sale - Wanddecoratie beeld
Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!