Meubel-Sale - basic woonstijl

Basic woonstijl

Een neutrale oase van rust

Ben je een no-nonsense type? Dan spreekt de eenvoud van de basic woonstijl je vast aan. Bovendien zorgen de neutraliteit en lichtheid van een basic interieur voor een oase van rust in je huis. Hoe je deze neutrale woonstijl bereikt met de juiste basic meubels? Dat ontdek je bij Meubelsale!

Ontdek kleuren en materialen die matchen met een basic woonstijl

Vanwege de benaming zou je het niet meteen verwachten, maar een basic woonstijl biedt veel sfeer. Het draait hierbij namelijk niet alleen om een eenvoudig en neutraal interieur, maar ook om comfort en gezelligheid. 

Door het gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren lijkt de basic stijl op de sfeervolle Scandinavische interieurstijl. De kleuren die je kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld verschillende tinten grijs, wit of zwart. Ook aardetinten passen goed in deze neutrale woonstijl. De materialen waarvan basic meubels en woonaccessoires zijn gemaakt, zijn onder andere hout, leer, linnen en wol. Zoek je bijvoorbeeld een geschikte bank? Exemplaren die gemaakt zijn van katoen passen prima bij deze interieurstijl. Voor de eetkamer matchen een tafel en stoelen van lichtgekleurd hout goed. 

De vormgeving van meubels voor een basic woonstijl zijn strak en simpel. Ook heeft deze interieurstijl een opgeruimd imago. Ga je dus op zoek naar kasten voor de basic inrichting van je woonkamer? Richt je dan op een grote kast met deuren, waar alles in kan. Zo heb je niet het storende effect van meerdere kleinere opbergmeubelen in je woonruimte.

Een neutraal interieur: de basis voor verandering

Een basic woonstijl klinkt misschien saai, maar dat is het niet. Zo kun je veel variëren met de structuren van verschillende materialen. Hierdoor wordt ook een inrichting die bijvoorbeeld alleen uit grijze en witte tinten bestaat toch boeiend. Wil je toch meer contrast dan een puur basic interieur je biedt? Voeg dan een accentkleur toe. Doe dat bijvoorbeeld met plantenpotten in een opvallende tint of hang een bonte wanddecoratie aan de muur. Verder kun je nog een stapje verder gaan en de basic woonstijl combineren met andere woonstijlen. Creëer bijvoorbeeld een verrassend effect met de nostalgische invloeden uit de vintage stijl. Heb je nog een mooi item op zolder staan dat ouder is dan 40 jaar? Voeg het dan toe aan je basic interieur voor een vintage effect. Of geef je inrichting een stoerder imago en kijk bij de lampen van Meubelsale voor een industriële lamp.

Met een basic woonstijl kun je dus heel makkelijk variëren. Daarom is een basic inrichting een ideaal startpunt als je het leuk vindt om regelmatig je interieur te veranderen.

Profiteer van gratis advies voor de beste basic meubels

Woon je in een kleinere woning of heb je een kamer in huis die wat aan de krappe kant is? Dan is er nog een reden om voor een basic woonstijl te kiezen. Door de eenvoud en lichtheid maakt een basic interieur de ruimte optisch groter. Wil je hier tips voor? Of heb je andere vragen? Bel dan gerust naar onze klantenservice. Ook kun je gebruikmaken van een gratis adviesgesprek. In een van onze showrooms laat een meubeladviseur je dan de mogelijkheden voor jouw woning zien. Ook ontdek je welke basic meubels het beste bij je woon- en lifestyle passen. Of misschien besluit je tijdens het adviesgesprek wel op een andere woningstijl over te stappen, zoals een landelijk, industrieel of klassiek interieur. Bij Meubelsale is het dankzij ons gevarieerde en royale assortiment allemaal mogelijk. Wil je ons aanbod eerst op je gemak met eigen ogen zien? Kom dan langs bij een van onze showrooms en ontdek alles voor een basic woonstijl tegen uiterst scherpe prijzen!

Meubel-Sale - Hocker subcat
Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!