Meubel-Sale - wandklokken

Wandklokken

Ga voor een eyecatcher van een uurwerk

Wandklokken zijn functioneel en decoratief: een gouden combinatie voor als je bij de tijd wilt zijn. Met een wandklok geef je niet alleen de tijd aan, maar voeg je ook een uniek element toe aan je interieur. Of je nu een statement piece zoekt of een subtiele klok, bij Meubelsale vind je de perfecte wandklok voor jouw huis.

Wandklokken horen thuis in heel je huis

Wandklokken hebben een functie in iedere ruimte. In de keuken hou je tijdens het koken de etenstijd in de gaten en in de slaapkamer zie je direct hoe lang je nog even kan snoozen. Ook in de werkkamer heb je met een wandklok aan een oogopslag genoeg om te weten hoeveel tijd je nog hebt voor je klus. Grote wandklokken zijn meestal bestemd voor woonkamers vanwege hun decoratieve rol. Een royale wandklok is namelijk een echte eyecatcher. Kleine wandklokken vind je vaker in de keuken, slaap- of werkkamer. Maar waar je je wandklok ook hangt, als je niet van getik houdt, kies dan een van de stille wandklokken.

Een wandklok die past in jouw interieur

Wandklokken zijn er in allerlei stijlen. Zorg daarom dat je een model kiest dat past bij je woonstijl. Is je inrichting voornamelijk klassiek? Dan vind je vast een goede match in het aanbod aan antieke wandklokken. Hierin zitten elegante modellen, zoals een houten slingerklok. Moderne wandklokken hebben juist weer een heel ander ontwerp door hun strakke uitstraling en lichte kleuren, zoals wit of grijs. Wandklokken voor een industrieel interieur zijn vaak stoer om te zien. Denk bijvoorbeeld aan wandklokken van zwart metaal met draaiende tandwielen. Zoek je een wandklok voor een landelijke inrichting? Dan heeft een model met een houten wijzerplaat de juiste uitstraling.

Kom naar onze winkel voor ons aanbod aan wandklokken

Voor het ophangen van een wandklok zijn geen vaste regels. Meestal hangen wandklokken boven de bank, tafel of het bureau. Het is maar net waar het uurwerk mooi staat en je makkelijk de tijd kunt zien. Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons dan gerust. Ook kun je een afspraak maken met een van onze meubeladviseurs als je tips wilt voor je interieur. Of ga zelf op ontdekkingstocht in ons ruime aanbod aan klokken en zie wat voor moois we in petto hebben. Daarvoor kun je ook eens langskomen in de royale showroom van de dichtstbijzijnde winkel van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

Alles voor de indeling van jouw huis!

Banken, stoelen, tafels en nog veel meer

Binnenkort vind je hier de nieuwste meubels voor banken, stoelen, tafels, verlichting en nog veel meer, alles voor de indeling van jouw huis! Wil je alvast een kijkje nemen, Kom langs in één van onze showrooms.

Veel plezier, en hou de website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen! 

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!