Meubel-Sale - klokken

Klokken

Vind modellen die perfect passen bij je interieur

Klokken zijn karaktervolle woonaccessoires die een soort van leven, ze volgen immers op eigen houtje het verstrijken van de tijd. Van elegante tafelklokken tot en met robuuste wandklokken: voor iedere woonstijl heeft Meubelsale de juiste klok. 

Meubel-Sale - wandklokken

Wandklokken

De nieuwe rol van klokken in huis

Klokken hebben met de komst van het digitale tijdperk hun functie een beetje verloren. Op je smartphone, je laptop of je smartwatch: overal kom je de tijd tegen. Maar hun decoratieve waarde hebben klokken altijd behouden. Als woonaccessoires spelen ze ook nu nog een belangrijke rol. Daarbij zijn er plekken waar ze nog steeds reuze handig zijn. Zo zijn keukenklokken een uitkomst als je beide handen nodig hebt voor het koken en je even snel wilt zien hoe laat het is. Bovendien rinkelt bij veel mensen ´s morgens de wekker nog. Daarbij staan deze klokjes heel gezellig in de slaapkamer.

Grote klokken of tafelklokken in de woonkamer

Zoek je een klok als wanddecoratie voor je woonkamer? Dan doen grote klokken het altijd goed. Royale wandklokken zijn bijvoorbeeld echte blikvangers. Hang de klok boven een lage kast of op de schouw voor het beste effect. Staande klokken zijn vaak ook de trots van het huis. Kies je voor een groot exemplaar? Geef de klok dan alle ruimte in een royale hoek in de woonkamer. Staande klokken bestaan ook als kleinere tafelklokken. Deze klokken hoef je overigens niet per se op tafel te zetten, maar kunnen ook goed op het dressoir, in een vakkenkast of op een wandplank.

Ontdek een royaal aanbod aan klokken in de winkels van Meubelsale

Als je op zoek bent naar klokken, dan ben je bij Meubelsale aan het goede adres. Bij ons vind je mooie klokken voor alle woonstijlen. Zo hebben we stoere zwarte klokken voor een industrieel interieur en strakke moderne klokken voor een minimalistische inrichting. Maar ook elegante analoge klokken in een klassieke uitvoering vind je in ons assortiment. Wil je meer informatie over een mooie klok voor je woonkamer of een andere ruimte? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Ook kun je eenvoudig online een gratis afspraak maken met een meubeladviseur van Meubelsale. Of zie met eigen ogen hoe mooi onze klokken zijn en kom langs in een van onze winkels!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!