Ronde eettafel

het meubelstuk voor ruimte en gezelligheid

Ben je op zoek naar een ronde eettafel? Een ronde eettafel is extra gezellig. Iedereen kan elkaar namelijk aankijken en ook bij een oneven aantal personen zit niemand op een ongunstige plek. Bij Meubelsale bieden wij ronde eettafels in verschillende stijlen, van modern tot landelijk. Ontdek daarom snel meer over ronde eettafels bij Meubelsale.

Ronde eettafels: profiteer van de flexibele mogelijkheden

Een ronde eettafel is vaak populair in kleinere woningen, omdat deze minder ruimte inneemt dan andere eettafels. Komen er onverwachts gasten? Dan zet je er makkelijk een paar stoelen bij, omdat een ronde eettafel geen hoeken heeft. Wel hebben deze tafels, afhankelijk van de diameter van het tafelblad, een maximaal aantal zitplaatsen om nog comfortabel te eten. Zo is een ronde eettafel van 120 cm bedoeld voor ongeveer vier à vijf personen. Aan een ronde eettafel van 150 cm kunnen zes à zeven personen ruim zitten. Wisselt de omvang van gezelschap vaak? Dan is een ronde eettafel die uitschuifbaar is een goede optie.

Neem een ronde eettafel die past in je ruimte en bij je interieur

Het formaat van je ronde eettafel hangt ook af van hoeveel plaats je hebt. Vanaf het tafelblad heb je ongeveer 120 centimeter ruimte nodig tot de wand. Dit is genoeg voor een ronde eettafel met stoelen. Er is dan ook nog loopruimte als je de stoelen naar achteren schuift.

Behalve de maten speelt ook de stijl een rol. Een ronde eettafel is een groot meubelstuk en heeft daarom invloed op de look van je interieur. Neem bijvoorbeeld een robuuste ronde eettafel in zwart als je van een industriële inrichting houdt. Of kies voor een wit exemplaar dat strak is afgewerkt als je een moderne meubelstijl hebt.

Koop je nieuwe ronde eettafel bij Meubelsale

Meubelsale heeft allerlei soorten ronde eettafels. Je kunt ze los kopen, maar je kunt bij ons ook terecht voor een ronde eettafel met bijpassende stoelen. Weet je nog niet zeker of je een ronde eettafel wilt? Kijk dan ook in de winkel bij de eettafels. Zo kun je goed vergelijken welk model je het meeste aanspreekt. Heb je nog vragen over onze meubels? Bel of mail dan onze klantenservice. Ook kan een van onze meubeladviseurs je gratis en vrijblijvend helpen. Maak daarvoor eenvoudig online een afspraak voor een adviesgesprek. Wil je eerst ons aanbod bekijken? Kom dan snel langs in een van de winkels van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!