Meubel-Sale - vloerlampen

Vloerlampen

Lichtgevende eyecatchers voor ieder interieur

Vloerlampen vallen vaak direct op, omdat ze een aardig formaat hebben en zich prominent in de woonruimte bevinden. Ga je dus een vloerlamp kopen? Dan is het goed om je te verdiepen in de verschillende modellen en stijlen. Kijk daarom in het aanbod van Meubelsale!

Van laag tot hoog: dit kun je met vloerlampen

Vloerlampen zijn op allerlei manieren inzetbaar. Lage vloerlampen zijn bijvoorbeeld ideaal om de vloer in een donker deel van je kamer te verlichten. Hoge vloerlampen brengen meer licht in de ruimte en zijn daarom geschikt als basisverlichting. Er zijn ook modellen met een boog, waardoor de kap boven de eettafel of bank kan hangen. Vloerlampen met een dimmer zijn dan een uitkomst. Wil je nog even doorwerken? Dan maak je het licht feller. Is er een gezellig diner? Dan dim je het licht voor een sfeervolle ambiance. Lees je graag? Dan moet je bij Meubelsale zeker eens kijken bij de vloerlampen met een leeslamp.

Verrijk je woonstijl met de juiste vloerlamp

Meubelsale heeft voor veel verschillende woonstijlen de juiste vloerlampen. Zo vind je bij ons stoere vloerlampen voor een industrieel interieur. Deze hebben een robuuste look en zijn gemaakt van bijvoorbeeld staal of metaal. Vloerlampen van messing passen ook goed bij de industriële trend. Hou je van de bohemian woonstijl? Dan zijn vloerlampen van rotan een goede keuze. Ook als je vloerlampen voor een landelijk interieur zoekt, kan rotan het juiste materiaal zijn. Of kijk in het assortiment van Meubelsale bij de vloerlampen van hout voor een landelijk model. Kies bijvoorbeeld voor sfeervolle exemplaren met een houten driepoot en een linnen kap.

Laat je inspireren door het aanbod aan vloerlampen van Meubelsale

Houd bij je keuze van je vloerlamp ook rekening met de stijl van je overige verlichting, zoals je tafellampen. Misschien heeft je interieur wat rust nodig? Kijk dan eens bij onze vloerlampen in zwart. Of heb je behoefte aan een opvallend accent? Kies dan bij Meubelsale voor een van de vloerlampen in goud. We hebben echter nog veel meer kleurvariaties. Vraag onze klantenservice er gerust naar per e-mail of telefoon. Of laat je uitgebreid adviseren tijdens een gratis adviesgesprek in een van onze showrooms. Ook kun je zelf al onze vloerlampen vergelijken in allerlei sfeervolle meubelopstellingen. Kom daarvoor eenvoudig naar de dichtstbijzijnde showroom van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!