Meubel-Sale - slimme verlichting

Slimme verlichting

Profiteer van het gemak van slimme verlichting

Met slimme verlichting of smart verlichting breng je in een handomdraai de juiste sfeer in huis. Er bestaan verschillende soorten slimme lampen. Je vindt ze bij Meubelsale!

Bedien smart lampen met een app of je stem

Slimme verlichting wordt steeds populairder. Dat is niet verwonderlijk, want het biedt naast extra gemak ook duurzaamheid. Een slimme lichtbron is namelijk veel energiezuiniger dan een traditionele lamp. Bovendien bestaan er verschillende soorten slimme lampen, waardoor er voor iedere licht-kwestie de juiste oplossing is. Zo zijn er slimme lampen die je kunt bedienen via een app op je smartphone of tablet. Dit kan zelfs ook alleen met je stem wanneer je Google Smart Home hebt. Met een simpel stemcommando schakel je bijvoorbeeld het licht in of uit. Met Google Smart Home kun je overigens naast slimme verlichting ook andere slimme apparaten bedienen.

Van dimmen tot accentueren: ontdek de mogelijkheden van slimme verlichting

Met slim licht is heel veel mogelijk. Zo kun je een timer instellen, waardoor je lampen op een bepaalde tijd automatisch aan- en uitgaan. Dit is bijvoorbeeld handig als je ‘s avonds na je werk in een verlicht huis wilt thuiskomen. Ook zijn smart lampen een middel voor inbraakpreventie. Door het licht lijkt het namelijk net of je tijdens je afwezigheid toch thuis bent. Verder biedt slimme verlichting de mogelijkheid om snel het juiste licht te creëren. Zo kun je het licht dimmen of de lichtkleur wijzigen. Heb je slimme spots? Dan kun je via een app of je stem bijvoorbeeld bepaalde delen van je woning accentueren door middel van licht.

Maak je huidige verlichting slim met een adapter

Zoals je ziet, biedt slimme verlichting veel voordelen. Ben je nog niet toe aan nieuwe lampen, maar wil je wel profiteren van de smart technologie? Dan kun je je zogenaamde ‘domme’ lampen ook smart maken met een slimme adapter. Je steekt deze adapter in het stopcontact en vervolgens de stekker van je bestaande lamp in de adapter. Via wifi maakt de adapter verbinding met je smartphone en klaar: je lamp is slim geworden. Wil je hierover meer weten? Bel of mail ons gerust. Ook kun je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek. Of bekijk een gevarieerde collectie van slimme verlichting in een van de showrooms van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!