Sidetables

Tafels
Meubelsale - Chair
Sidetables kun je op allerlei manieren gebruiken. Doordat ze smal en hoog zijn, passen ze bovendien in kleinere ruimtes. Wil je meer weten over sidetables? Lees dan snel verder bij Meubelsale! Lees verder

Enig resultaat

  • Set van 2

    Dolk sokkel 35x35x70 cm – travertijn

     249,-

Kies de juiste plek voor je nieuwe sidetable

Denk je dat sidetables een soort bijzettafels zijn? Dan heb je het mis, want een sidetable is hoger en langer. Ook gebruik je hem anders. Zo kun je sidetables inzetten als dressoir en deze decoreren met leuke woonaccessoires. Daarnaast staat een sidetable als wandtafel vaak in de hal tegen de muur. Zo heb je een superhandige plek voor je tas en sleutels. Neem je een sidetable met spiegel? Dan kun je nog even checken of je haar goed zit, voordat je de deur uitgaat. Verder kun je ook je tuin of balkon verrijken met een sidetable voor buiten.

Sidetables voor de woon- en slaapkamer

Sidetables kun je ook goed combineren met andere meubels. Heb je bijvoorbeeld een grote woonkamer en staat je bank los van de muur? Plaats dan een lage sidetable achter de bank. Zo heb je een mooie plek om je planten en woonaccessoires in de spotlight te zetten. Maar ook is het een goede manier om de ruimte optisch te verdelen als je bank midden in de kamer staat. Hetzelfde effect kun je bereiken in de slaapkamer met een sitetable aan het voeteneind van je bed. Neem je een exemplaar met laatjes? Dan heb je meteen een mooie opbergplek voor je kleding en toiletspullen.

Sidetables in allerlei soorten en maten: je ontdekt ze bij Meubelsale

Zoek je voor je hal een sidetable die lang is? Of heb je liever voor je woonkamer een kortere variant? Je vindt bij ons vast het juiste model. Dat geldt ook voor de kleuren. Wil je sereen wit voor je sidetable in de slaapkamer? Of wordt het toch een trendy sidetable in zwart die goed bij je salontafel past? Bij Meubelsale ontdek je niet alleen de juiste kleuren, maar krijg je ook deskundig advies. Neem daarvoor eenvoudig contact op of maak een afspraak voor gratis meubeladvies. Ook kun je in onze meubelopstellingen zien wat er met sidetables allemaal mogelijk is. Kom daarvoor snel naar een van onze showrooms!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow