Tv-kasten

Kasten
Meubelsale - Chair
Tv-kasten zijn de perfecte plek voor je televisie. Bovendien bieden ze ook ruimte voor je overige apparatuur. Hierdoor heb je al je entertainment op een plek. Ontdek daarom snel meer over de tv-kasten en tv-meubels van Meubelsale! Lees verder

Enig resultaat

  • Leger tv-meubel – eiken

     339,-

Dressoirs: een mooi alternatief voor tv-meubels

Of je nu het liefst populaire series streamt, YouTube video’s kijkt of het dagelijks journaal van de NOS volgt: de televisie neemt in veel woonkamers een centrale plek in. Daarom verdient dit apparaat een podium op een van de mooie tv-kasten van Meubelsale. Overigens is een tv-kast een breed begrip. Je kunt bijvoorbeeld ook een van onze dressoirs gebruiken als tv-meubel. Zorg wel dat deze de juiste maat heeft. Test daarom wat je ideale kijkhoogte is wanneer je op de bank zit en meet dit op. Een uitgangspunt bij tv-kasten is een hoogte van circa een halve meter. Heb je advies nodig over je tv-kast of tv-dressoir? Bel of mail dan gerust naar Meubelsale!

Kies je ideale tv-meubel uit verschillende woonstijlen en modellen

Tv-kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een klein tv-kastje, maar bestaan er ook complete wandkasten voor je tv. Of misschien hou je van het futuristische effect van een tv-kast die zwevend is? Ook een tv-kast die hoog is, hoort bij de mogelijkheden. Je televisie staat dan wel op de juiste hoogte, maar de kast biedt daarboven nog ruimte voor bijvoorbeeld je afstandsbedieningen, of een plek om boeken neer te zetten. Behalve uit allerlei modellen, kun je ook kiezen uit diverse woonstijlen. Bij Meubelsale vind je onder andere de juiste tv-kast voor een industrieel interieur, maar ook voor een Scandinavische inrichting.

Van een tv-meubel in wit tot een tv-kast van mangohout: ontdek de mogelijkheden bij Meubelsale

Voor de perfecte match met je inrichting heeft Meubelsale tv-meubels in verschillende kleuren en materialen. Hou je van een robuuste en natuurlijke uitstraling? Een tv-kast van mangohout biedt je die. Ook hebben we een stylish tv-meubel in zwart of een minimalistisch tv-kast in wit.

Je ziet het, het aanbod aan tv-kasten is gigantisch. Vraag daarom gerust onze hulp als je het moeilijk vindt om je nieuwe tv-meubel te kiezen. Je kunt ons daarvoor eenvoudig bellen of mailen. Of boek een uitgebreid en gratis adviesgesprek met een van onze meubeladviseurs. Nog een idee is om zelf op je gemak allerlei tv-kasten te ontdekken. Kom daarvoor snel naar een van de showrooms van Meubelsale!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow