Meubel-Sale - Fauteuil subcat.

Fauteuils

Oogstrelend en comfortabel

Fauteuils horen bij de absolute top als het om comfortabele stoelen gaat. Daarbij zijn het ook nog ware eyecatchers. Wil je meer weten over fauteuils? Meubelsale vertelt het je graag!

Fauteuils zijn dé stoelen voor het ultieme relaxen

Fauteuils worden ook wel leunstoelen of luie stoelen genoemd. Niet verwonderlijk, want in deze stoelen kun je echt lekker zitten. Daarnaast zijn ze vaak prachtig om te zien. Deze stoelen zijn dus echt een aanwinst voor je woongenot. Qua type heb je vier keuzes: de draaifauteuil, oorfauteuil, relaxfauteuil en de ronde fauteuil. Elk model heeft zijn eigen voordeel. Een draaifauteuil staat op een draaivoet en kan 360 graden draaien. Ronde fauteuils hebben door hun ronde vorm een warme uitstraling. Een oorfauteuil valt op door zijn prachtige rugleuning. Het ultieme comfort vind je bij de relaxfauteuil. Deze kun je verstellen, zodat je het lekkerste zit.

Ontdek de fauteuil die past bij je woonstijl

Weet je wat voor soort fauteuil je wilt? Dan moet je nog de juiste stijl kiezen. Bij Meubelsale hebben we fauteuils voor iedere woonstijl. Zoek je bijvoorbeeld een fauteuil voor een industrieel interieur? Denk dan aan een stoere fauteuil van leer. Ook hebben we prachtige armfauteuils die in een strakke en moderne inrichting passen. Of kies een oorfauteuil als je een fauteuil voor een landelijk interieur zoekt. Ook kun je terug in de tijd met een fauteuil in vintage stijl. Een fauteuil van fluweel of een fauteuil van velvet past hier bijvoorbeeld goed bij.

Fauteuils kopen: ruime keuze bij Meubelsale

Behalve verschillende modellen en stijlen vind je bij Meubelsale ook fauteuils in allerlei kleuren. We hebben neutrale tinten, maar ook kun je voor aparte varianten gaan, zoals een fauteuil in cognac. Verder vind je bij ons allerlei extra’s. Zo hebben we ook een fauteuil met een hocker waarop je je voeten kunt laten rusten. En zoek je voor bij je nieuwe fauteuil nog een stoel? Ook stoelen en allerlei andere meubels vind je in onze showrooms.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Of boek een gratis adviesgesprek. Ook ben je altijd welkom om onze fauteuils en andere meubels te bekijken. Kom daarvoor gewoon langs in een van onze showrooms!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!