Meubel-Sale - Barkruk

Barkrukken

Voor iedere woonstijl

Barkrukken staan gezellig, zijn handig en nemen weinig ruimte in. Alle reden dus om op zoek te gaan naar je ideale barkruk bij Meubelsale. Want we hebben een groot en gevarieerd assortiment met barkrukken!

Barkrukken voor de keukenbar tot en met het terras

Barkrukken kom je meestal tegen bij de keukenbar of het kookeiland. Maar ook bij een hoge keukentafel staan ze prima. Heb je bijvoorbeeld een kleinere keuken? Een tafelblad dat aan de muur is bevestigd met daaraan 2 barkrukken geeft je een ideale plek om een hapje te eten. Bovendien bestaan er inklapbare barkrukken zodat je je barkruk weer eenvoudig opzij kunt zetten. Verder kun je ook je terras of tuin verrijken met barkrukken. Kies dan een speciale barkruk voor buiten. Deze zijn namelijk van weerbestendig materiaal gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld in je tuin met 4 barkrukken en een hoge tuintafel eenvoudig een extra zitje creëren.

Kies de barkruk die bij je past

Barkrukken zijn er in allerlei variaties. Zo kun je lekker comfortabel zitten op een barkruk met een rugleuning. Wil je nog meer comfort? Kies dan voor een barkruk met een armleuning. Ook handig is een barkruk die draaibaar is; zo switch je makkelijk van gezichtsveld. Behalve in functies, variëren barkrukken ook in stijl. Daarom vind je ook voor jouw interieurstijl de juiste barkruk. Is je woonstijl bijvoorbeeld klassiek? Denk dan aan een set barkrukken in zwart. Of is je inrichting strak en modern? Met een barkruk in wit hou je je interieurstijl intact.

Ontdek allerlei soorten barkrukken bij Meubelsale

Meubelsale heeft barkrukken voor iedere inrichting. Bij ons vind je een barkruk van hout, maar ook een barkruk van velvet. Of zoek je een barkruk voor een industrieel interieur? Dan hebben we een mooie barkruk van leer. Behalve een ruime keuze uit allerlei materialen, bieden we ook barkrukken van verschillende hoogtes. Om comfortabel te kunnen zitten, is het belangrijk dat tussen de zitting en het tafelblad ongeveer 30 centimeter zit. Krijgen je nieuwe barkrukken geen vaste plaats? Koop dan een barkruk die verstelbaar is. Wil je voor je aankoop eerst tips van onze medewerkers? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een gratis meubeladvies. Of ontdek allerlei leuke woonideeën met barkrukken in een van onze showrooms!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!