Meubel-Sale - Voorraadkast

Voorraadkasten

Benut elke ruimte van je huis

Op zoek naar een handige oplossing voor het opbergen van jouw kruidenierswaren, schoonmaakproducten en andere spullen? Dan is een voorraadkast dé finishing touch voor een opgeruimd huis. Bovendien zijn de voorraadkasten van Meubelsale perfect te integreren in jouw keuken of uit het zicht te plaatsen in jouw berging of traphal. Je kunt ze namelijk kwijt op allerlei handige plekjes. Ontdek meer over de modellen en mogelijkheden van voorraadkasten en geef jouw spullen de perfecte plek bij Meubelsale!

Voorraadkasten: voor flexibele oplossingen in allerlei ruimtes

Voor de kerstballen, verfblikken of je levensmiddelen: in voorraadkasten kun je alles kwijt. Bovendien zijn deze meubels, ook wel stellingkasten genoemd, heel flexibel waardoor je ze in allerlei hoeken van je huis kunt plaatsen. Zo is de ruimte onder de trap een prima plek voor een voorraadkast. Maar ook de zolder of de schuur is een goede bestemming. Anders dan een opbergkast, staat een voorraadkast namelijk vaak uit het zicht. Doordat er kleine en grote stellingen zijn, kun je ook hoekige en ongelijke ruimtes optimaal benutten. Daarbij bestaan er ook modulaire systemen voor voorraadkasten, waardoor je later het ontwerp altijd kan uitbreiden of aanpassen.

Kies de juiste voorraadkast

Voordat je een voorraadkast gaat kopen, is het goed om te beseffen waar je hem voor gaat gebruiken. Zoek je bijvoorbeeld een trapkast voor je voedings- en schoonmaakmiddelen? Dan hoeft je voorraadkast niet van extra stevig materiaal te zijn en is bijvoorbeeld een kunststof voorraadkast goed genoeg. Anders wordt het wanneer je voorraadkasten voor je schuur of zolder zoekt en op de planken zware spullen wilt plaatsen. Je hebt dan bijvoorbeeld een stevig exemplaar van hout of metaal nodig. 

Heb je uiteindelijk je nieuwe voorraadkast? De indeling is dan de volgende stap. Hanteer daarbij de gouden regel: zet vooraan wat je het meeste gebruikt, en aan de achterkant van de voorraadkast de spullen die je wat minder vaak gebruikt. Zo wordt het makkelijk indelen van je voorraadkast. Daarnaast is het belangrijk dat je goede verlichting hebt bij je voorraadkast, hou daar ook rekening mee.

Koop je ideale voorraadkast bij Meubelsale

Voorraadkasten kunnen dus op verschillende manieren worden ingezet. Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Laat Meubelsale je dan helpen. In ons ruime assortiment is er altijd wel de juiste voorraadkast voor jou. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van wat ons aanbod is, en kunnen je daarom uitstekend advies geven. Bel of mail voor meer informatie eenvoudig naar onze klantenservice. Ook kun je via onze website een gratis en vrijblijvende afspraak maken met een van onze meubeladviseurs. Weet je al wat voor voorraadkast je wilt? Kom dan snel naar de dichtstbijzijnde showroom van Meubelsale!

Meubelsale - Chair-LG-with-shadow

In het GRATIS magazine!

Lekker bladeren vanuit je luie stoel

Laat je inspireren door onze Pinterest borden

Populaire meubels

Bekijk de mooiste meubels van Meubelsale op Pinterest!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!