Vloerkleden

Woonaccessoires
Meubelsale - Chair
Vloerkleden hebben veel invloed op de uitstraling van je woonruimte. Zorg daarom dat je het vloerkleed kiest dat echt bij je inrichting past. Bekijk snel de riante collectie vloerkleden tegen bodemprijzen, bij Meubelsale! Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vloerkleden: gezellig en behaaglijk

Of het nu voor je woonkamer, keuken, de hal of de slaapkamer is; vloerkleden maken het gezelliger. Behalve optische warmte bieden vloerkleden ook fysiek extra comfort. Want lopen op een zacht kleed is een stuk aangenamer dan op tegels of laminaat. Zeker als je kiest voor een van onze vloerkleden van wol. Of wat denk je van vloerkleden die hoogpolig zijn? Hiermee blijven je voeten ook in de winter warm. Bij Meubelsale vind je vloerkleden in allerlei materialen. Zoek je bijvoorbeeld een variant met een strakkere uitstraling, voor jouw industriële woonstijl? Kijk dan eens bij onze vloerkleden van jute of katoen.

Vloerkleden van rond tot rechthoekig

Vloerkleden zijn er in diverse afmetingen. Zoek je een vloerkleed voor bij je bankstel? Dan zijn rechthoekige exemplaren een goede keuze. Afhankelijk van de grootte van je bank, zouden vloerkleden van 160 x 230 cm of vloerkleden van 200 x 300 cm geschikt zijn. Let er wel op dat voor het mooiste effect op je interieur er een stukje van het vloerkleed onder de bank ligt. Ook kun je kiezen voor ronde vloerkleden. Met vloerkleden die rond zijn, kun je namelijk de rechte lijnen van je inrichting doorbreken. Bovendien kunnen vloerkleden echte eyecatchers zijn. Zeker als je ze combineert met een ronde tafel met daarop een of twee mooie woonaccessoires.

Ontdek vloerkleden in allerlei kleuren

Zoek je een vloerkleed in een opvallende kleur? Dan heeft Meubelsale mooie exemplaren voor je, zoals vloerkleden in groen of vloerkleden in blauw. Ook hebben we een ruime verzameling met varianten in neutrale tinten. Grijze vloerkleden en beige vloerkleden passen bij bijna ieder interieur. Of neem een van onze zwarte vloerkleden voor een spannend accent aan je inrichting. Overigens heeft Meubelsale voor iedere woonstijl het juiste vloerkleed: van vintage tot industrieel.

Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op. Of maak een afspraak voor een uitgebreid meubeladvies. Of ga zelf op onderzoek in ons aanbod. Kies de dichtstbijzijnde showroom van Meubelsale en kom langs!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow