Planten

Woonaccessoires
Meubelsale - Chair
Met planten haal je de natuur in huis. Daarnaast zijn het ook nog eens prachtige woonaccessoires. Ontdek hoe je de perfecte plant kiest en ga op plantenjacht in het aanbod van Meubelsale! Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Maak je planten blij met de beste stek

In een saaie hoek, op het dressoir of in de kast: planten kun je overal plaatsen. Maar je moet de juiste kamerplant wel op de juiste plek zetten. Let daarom goed op de instructies als je een plant koopt. Zo hebben grote planten veel ruimte nodig. Dus kijk ook bij kleine planten wat voor soort het is en wat de groeiverwachting is. Verder is de lichtbehoefte belangrijk. Geef bijvoorbeeld zon liefhebbende planten in je interieur een plek op de vensterbank en de soorten die van de schaduw houden een plaatsje in de boekenkast. Let ook op de vorm. Een hangplant voelt zich bijvoorbeeld prima bovenop een van onze plantentafels of wandplanken.

Voordelen van luchtzuiverende planten

Veel mensen zien planten als woonaccessoires, maar ze hebben ook een positieve uitwerking op je lichamelijke en mentale gezondheid. Zo heb je luchtzuiverende planten die schadelijke stoffen uit de lucht opnemen en deze via hun wortels afbreken. Daarbij helpen planten de luchtvochtigheid op peil houden, waardoor je een fijner binnenklimaat krijgt. En klinkt het een beetje hol in je woonkamer? Neem dan grote planten met veel bladeren, want deze dragen bij aan een betere akoestiek. Verder werkt groen rustgevend, waardoor planten een gunstige invloed hebben op je stresslevel. Wil je een vrolijke noot in huis? Kies dan voor planten die bloeien, zodat je regelmatig geniet van mooie bloemen.

Kom naar Meubelsale voor de mooiste planten

Planten verrijken je interieur op allerlei manieren, zoals je ziet. Bij Meubelsale kun je planten kopen die echt bij jou en je woning passen. Van een sierlijke hangplant tot een stoere cactus: je vindt bij ons de mooiste exemplaren. En ben je veel van huis of vergeet je regelmatig water te geven? Ontdek dan onze uitgebreide selectie met kunstplanten. Wil je meer informatie over ons aanbod aan planten? Neem contact op of maak een gratis afspraak met een van onze meubeladviseurs. Ook kun je via onze meubelopstellingen leuke ideeën opdoen voor het decoreren van je huis met planten. Kom daarvoor naar een van de showrooms van Meubelsale!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow