Kunstplanten

Woonaccessoires
Meubelsale - Chair
Kunstplanten zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Dat is goed nieuws voor iedereen die geen echte planten kan of wil houden. Geldt dat ook voor jou? Kijk dan snel verder bij Meubelsale! Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Zo hou je kunstplanten voor binnen mooi

Met kunstplanten haal je groen in huis zonder dat je er zorg voor hebt. Een kunstplant heeft namelijk geen water nodig en hoeft ook geen zonnig plekje. Sterker nog, kunstplanten voor binnen staan liever helemaal niet in de zon. Uv-stralen kunnen namelijk de mooie kleuren van het materiaal fletser maken. Dus heb je wel graag echte planten in je huis? Dan kun je kunstplanten in je interieur plaatsen op plekken waar de echte varianten het niet zo goed doen. Denk bijvoorbeeld aan een donker hoekje in de kamer of achter in de hal waar weinig licht komt. Kunstplanten zijn reuze makkelijk. Het enige wat ze wel nodig hebben, is regelmatig een schoonmaakbeurt met een stofdoek.

De perfecte kunstplant voor je interieur

Kunstplanten kun je op allerlei manieren als leuke woonaccessoires gebruiken. Zet op de salontafel bijvoorbeeld een variant met bloemen voor een vrolijke onderbreking van je interieur. Of plaats in een vakkenkast op verschillende plekken een kleine kunstplant voor een leuk groen accent. Heb je nog een lege hoek over? Daar staat vast een grote kunstplant in een opvallende plantenpot mooi. Ook kun je met plantentafels speelse effecten creëren door een paar exemplaren van verschillende hoogtes bij elkaar te zetten. Plaats daar diverse soorten kunstplanten op en voilà, je lege hoek is nu een echte blikvanger.

Vind je ideale kunstplant in het royale aanbod van Meubelsale

Bij Meubelsale kun je eenvoudig verschillende soorten kunstplanten kopen. Neem bijvoorbeeld kunstplanten in een pot. Zo weet je zeker dat je een goede en passende combinatie hebt. Ook vind je bij ons een selectie met luxe kunstplanten die extra mooi zijn. Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod aan kunstplanten? Neem dan gerust contact met ons op. Of reserveer een gratis adviesgesprek. Onze meubeladviseur assisteert je graag met het vinden van de beste kunstplanten voor je interieur. Ook ben je van harte welkom om zelf op zoek te gaan naar je ideale exemplaar. Kom gerust de kunstplanten in het echt bekijken in een van de showrooms van Meubelsale!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow