Bloempotten

Woonaccessoires
Meubelsale - Chair
Jouw bloemen en planten verdienen een mooie plek om te staan. Daar heb je verschillende bloempotten voor, om je bloemen en planten zo mooi mogelijk in uit te laten blinken. Daarnaast zijn bloempotten ook een geweldige manier om je huis, terras of balkon op te leuken. Maar zorg wel dat je exemplaren koopt die niet alleen jou maar ook je planten blij maken. Lees snel meer over alle bloempotten bij Meubelsale. Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ontdek het verschil tussen bloempotten voor binnen en bloempotten voor buiten

Ga je op jacht naar mooie bloempotten? Let er dan op dat je bloempotten voor binnen en bloempotten voor buiten hebt. Het verschil zit in het materiaal en de afwatering. Zoek je een mooie bloempot voor je terras? Dan moet deze bestand zijn tegen weer en wind. Bloempotten voor buiten zijn daarom vaak gemaakt van weerbestendig kunststof. Bovendien moet er in de bodem een of meerdere gaten zitten om het overtollige regenwater af te voeren. Bij bloempotten voor binnen is het juist belangrijk dat deze waterdicht zijn. Twijfel je daaraan? Dan kun je voor de zekerheid een bijpassende schotel nemen en daar de bloempot op plaatsen.

Wees lief voor je planten en geef ze de juiste potten

Met bloempotten kun je qua styling van je interieur alle kanten op. Zo kunnen grote bloempotten echte eyecatchers in je woonkamer zijn. Zorg wel dat je er ook een grote plant in plaatst, zoals een Monstera deliciosa, ofwel de gatenplant. Wil je een paar mooie rozen op je balkon? Geef deze dan diepe bloempotten, want rozen hebben lange wortels. Verder kun je zowel binnen als buiten hangende bloempotten gebruiken. Hierdoor wordt je in- of exterieur speelser. Er zijn mooie groene planten voor deze potten, zoals varens. Maar je kunt ook kiezen voor prachtig bloeiende exemplaren, of mooie kunstplanten. Neem bijvoorbeeld een winterharde lobelia voor je terras of balkon en een lidcactus in de huiskamer.

Bloempotten kopen: vind planten en potten bij Meubelsale

Bloempotten zijn er in allerlei prachtige materialen. Daardoor zijn ze uitstekend geschikt als woonaccessoires voor iedere woonstijl. Heb je bijvoorbeeld een landelijke inrichting? Denk dan aan terracotta bloempotten. Voor een industriële woonstijl zijn robuuste bloempotten van metaal weer geschikt. Om te ontdekken wat het beste bij je interieur of je balkon of tuin past, kun je altijd om raad vragen aan onze klantenservice. Ook geven onze meubeladviseurs je graag advies tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek. Maar daarvoor een afspraak. Of laat je inspireren door onze uitgebreide aanbod aan planten en potten. Kom daarvoor naar de dichtstbijzijnde vestiging van Meubelsale en doe leuke ideeën voor bloempotten op, in onze meubelopstellingen!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow