Wandkasten

Kasten
Meubelsale - Chair
Op zoek naar een stijlvolle wandkast? Wandkasten zijn solide blikvangers die ook nog eens reuzehandig zijn. Je boeken, foto’s of zelfs je televisie kunnen een plek in de juiste wandkast krijgen. Een wandkast is een echte sfeermaker in je huis, en kan decoratief of functioneel gebruikt worden. Vind wandkasten in verschillende modellen en stijlen bij Meubelsale! Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Van zwevend tot hangend: ontdek de variatie in wandkasten

De definitie van wandkasten is: kasten die aan de wand zijn bevestigd. Een breed begrip dat allerlei modellen herbergt. Zo heb je wandkasten die hangend zijn. Denk bijvoorbeeld aan een rek met planken dat een stuk boven de vloer eindigt. Ook zijn er wandkasten die laag en breed zijn en aan de muur zijn bevestigd. Dit noemen we wandkasten die zwevend zijn. Verder is er veel verschil in de grootte van een wandkast. Zo bestaan er modellen die de hele muur beslaan, maar kan je ook kiezen voor een klein wandkastje. Vind je dat nog geen variatie genoeg? Dan heb je nog wandkasten in allerlei uitvoeringen, zoals met of zonder deuren.

Vind wandkasten voor ieder interieur

Wandkasten zijn voor elke ruimte geschikt. Zo kun je je boeken en accessoires showen met wandkasten voor in de woonkamer. Ook zijn er speciale wandkasten voor je tv. Of geef je servies, pannen en kookboeken een plek met een van onze wandkasten voor in de keuken. Bovendien is het in je slaapkamer, hal of badkamer handig om een wandkastje te hebben. Voor welke ruimte je ook een wandkast nodig hebt, bij Meubelsale vind je altijd exemplaren in de juiste woonstijl. Zo hebben we een grote selectie met wandkasten voor een industrieel interieur. Neem hiervoor bijvoorbeeld een van de wandkasten in zwart. Maar ook hebben we wandkasten van zwart hout die perfect passen bij een klassieke inrichting.

Bekijk in de showrooms van Meubelsale wat er mogelijk is met wandkasten

Meubelsale heeft voor jou een royaal aanbod aan allerlei soorten wandkasten van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Daarbij kun je ook voor je andere meubels prima bij ons terecht. Kijk eens bij onze tv-kasten, dressoirs of boekenkasten die we in verschillende woonstijlen aanbieden. Omdat we het belangrijk vinden dat je echt gelukkig bent met je nieuwe meubelstuk geven we je graag deskundig advies. Je kunt daarvoor eenvoudig contact opnemen met de klantenservice. Ook is het mogelijk om een gratis gesprek te reserveren met een van onze meubeladviseurs. Of kom naar een van de showrooms van Meubelsale en laat je inspireren door onze meubelopstellingen met wandkasten!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow