Ladekasten

Kasten
Meubelsale - Chair
Ladekasten zijn veelzijdige en praktische meubels die je in alle ruimtes van je huis kunt gebruiken. Maar dan moet je wel de juiste ladekast kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld andere spullen kwijt in een ladekast voor in je slaapkamer, dan voor in je woonkamer. Het kiezen van de juiste ladekast gaat vast lukken met het gevarieerde aanbod van Meubelsale! Lees verder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ontdek een passende ladekast voor iedere ruimte

Ladekasten kom je vaak tegen in de slaapkamer. Ze bieden namelijk handige opbergruimte voor kleding, beddengoed en handdoeken. Een hoge ladekast is voor dit doel perfect, omdat je dan makkelijk bij je spullen kunt. Daarbij heeft dit meubel meerdere lades waardoor je meer overzicht hebt. Maar ook in de woonkamer kom je ladekasten tegen, waar ze dienst kunnen doen als dressoir. Wil je graag je televisie op de ladekast plaatsen? Neem dan een lage ladekast. Hoe hoog deze precies moet zijn, is afhankelijk van je zithoogte. Kom je er niet uit? Onze klantenservice is altijd bereid om je te helpen.

Vind ladekasten in allerlei formaten en van verschillende materialen

Wanneer je gaat kiezen uit onze ladekasten, dan moet je goed het doel en bestemming voor ogen houden. Zo is een ladekast van 30 cm diep een prima meubel om je kleding in op te bergen. Maar ook de breedte speelt een rol. Een ladekast van 60 cm breed past bijvoorbeeld goed in kleinere ruimtes. Wil je een royaal exemplaar? Dan moet je denken aan een model van 120 cm breed. Meet van tevoren waar je de ladekast gaat plaatsen, zodat je precies weet hoeveel ruimte de ladekast in beslag kan nemen.

Behalve het formaat, is ook het materiaal belangrijk. Hou je van een landelijke uitstraling? Denk dan aan een ladekast van hout. Een ladekast van plastic past weer goed bij een modern interieur.

Kies je ideale ladekast met ons advies

Of je nu een stoere ladekast in zwart zoekt of een elegante ladekast in wit. Meubelsale heeft voor iedere interieurstijl de juiste ladekast. Ons aanbod varieert van een ladekast voor een industrieel interieur tot een exemplaar voor een klassieke inrichting. Verder hebben we nog bijzondere modellen, zoals een ladekast op wielen of een ladekast die smal is. Wil je graag je interieur aanvullen met een van onze ladekasten? Neem dan gerust contact op of boek online een afspraak voor een gratis meubeladvies. Ga je liever zelf speuren naar de juiste ladekasten in ons aanbod? Kom dan gewoon naar een van de showrooms van Meubelsale!

Meubelsale - Couch-LG-with-shadow